Wie zijn wij?

Stichting Steunpunt Terneuzen is een inloophuis voor (ex)kankerpatiënten, chronisch zieken en hun familieleden. Zij organiseren tevens diverse activiteiten oa creatief met pastel, tekenen, quilten, koken, sieraden maken, creatief schrijven, mindfullness. Eén van de workshops is papiercreaties en de resultaten van deze workshop willen wij via deze site met jullie delen.

De workshop papiercreaties gaat vanaf juni 2014 elke tweede donderdag van de maand door in de Kameleon, Terneuzen. Aanvang: 10:00u o.l.v. Matty de Jager. Aanmelden kan via Ingrid Wojtal. Deelname kost 5 euro per keer, inclusief het materiaal. Deze workshop zal eerder grotere projecten omhelzen met een duidelijke werkomschrijving.

Naast papiercreaties onder leiding van Matty zal er elke eerste woensdag van de maand een workshop Kaartjes maken doorgaan in Ter Schorre onder leiding van Sara Faas. Deze middag geeft jullie de mogelijkheid gezellig samen te zijn en met behulp van allerhande papier en jullie creativiteit kaartjes te maken. Deze middag begint om 14:00u en deelname kost 2,5 euro per keer, inclusief het materiaal. Ook voor deze groep kan je je aanmelden via Ingrid Wojtal.

Wie meer wil weten over de Stichting, kan hier info vinden.

maandag 24 januari 2011

Workshop februari 2011 - verrassingsdoosje

De eerste woensdag van februari is het weer zo ver, dan gaan we weer aan de slag met het theedoosje, dat echter ook als verrassingsdoosje kan worden gebruikt. Je kan er babysokjes in doen of thee of andere zoetigheden om iemand te verrassen. Het kan op verschillende manieren gemaakt worden nl met een effen achtergrond en dan een leuk plaatje/papiertje aan alle zijden erop of onmiddellijk een karton met patroon nemen en dan eens voor de verandering een andere kleur deksel of wat denk je van versieren met letters zoals baby? Voor ieder wat wils.


1 opmerking:

  1. oooh dit zijn hele mooie doosjes
    heel leuk om als kado te geven ook
    grtz natacha

    BeantwoordenVerwijderen