Wie zijn wij?

Stichting Steunpunt Terneuzen is een inloophuis voor (ex)kankerpatiënten, chronisch zieken en hun familieleden. Zij organiseren tevens diverse activiteiten oa creatief met pastel, tekenen, quilten, koken, sieraden maken, creatief schrijven, mindfullness. Eén van de workshops is papiercreaties en de resultaten van deze workshop willen wij via deze site met jullie delen.

De workshop papiercreaties gaat vanaf juni 2014 elke tweede donderdag van de maand door in de Kameleon, Terneuzen. Aanvang: 10:00u o.l.v. Matty de Jager. Aanmelden kan via Ingrid Wojtal. Deelname kost 5 euro per keer, inclusief het materiaal. Deze workshop zal eerder grotere projecten omhelzen met een duidelijke werkomschrijving.

Naast papiercreaties onder leiding van Matty zal er elke eerste woensdag van de maand een workshop Kaartjes maken doorgaan in Ter Schorre onder leiding van Sara Faas. Deze middag geeft jullie de mogelijkheid gezellig samen te zijn en met behulp van allerhande papier en jullie creativiteit kaartjes te maken. Deze middag begint om 14:00u en deelname kost 2,5 euro per keer, inclusief het materiaal. Ook voor deze groep kan je je aanmelden via Ingrid Wojtal.

Wie meer wil weten over de Stichting, kan hier info vinden.

donderdag 3 november 2011

Workshop 2 november - vouwboekje

In oktober zijn de dames begonnen aan een scrapproject, een vouwboekje waarin ze foto's van hun lievelingsonderwerp in konden verwerken. De eerste sessie kozen zij vooral de kleuren en gingen aan de slag om het samen te stellen. De tweede sessie werd er geschoven met foto's en werd er ook wat extra versierd. De ene hield het rustig, de ander maakte van hetzelfde onderwerp wel drie boekje en nog een ander had zoveel foto's dat zowel voor- als achterzijde werd gebruikt. Elk boekje op zich vertelt zijn eigen verhaal, het zijn allemaal plaatjes om te zien. Of ze het zelf houden of weggeven, in elk geval de liefde spreekt uit deze boekjes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten