Wie zijn wij?

Stichting Steunpunt Terneuzen is een inloophuis voor (ex)kankerpatiënten, chronisch zieken en hun familieleden. Zij organiseren tevens diverse activiteiten oa creatief met pastel, tekenen, quilten, koken, sieraden maken, creatief schrijven, mindfullness. Eén van de workshops is papiercreaties en de resultaten van deze workshop willen wij via deze site met jullie delen.

De workshop papiercreaties gaat vanaf juni 2014 elke tweede donderdag van de maand door in de Kameleon, Terneuzen. Aanvang: 10:00u o.l.v. Matty de Jager. Aanmelden kan via Ingrid Wojtal. Deelname kost 5 euro per keer, inclusief het materiaal. Deze workshop zal eerder grotere projecten omhelzen met een duidelijke werkomschrijving.

Naast papiercreaties onder leiding van Matty zal er elke eerste woensdag van de maand een workshop Kaartjes maken doorgaan in Ter Schorre onder leiding van Sara Faas. Deze middag geeft jullie de mogelijkheid gezellig samen te zijn en met behulp van allerhande papier en jullie creativiteit kaartjes te maken. Deze middag begint om 14:00u en deelname kost 2,5 euro per keer, inclusief het materiaal. Ook voor deze groep kan je je aanmelden via Ingrid Wojtal.

Wie meer wil weten over de Stichting, kan hier info vinden.

zaterdag 4 februari 2012

Workshop 1 februari - resultaten tissuekaart

Hoewel wij deze keer een tissuekaart op het programma staan hadden voor de dames, wilden wij er toch een spannend tintje aan geven en dat kwam in de vorm van huiswerk. Alle dames kregen een gestempelde muis toegestuurd met de vraag deze in te kleuren en mee te brengen naar de sessie. Op die manier konden ze zien dat een muis niet door iedereen op eenzelfde manier gekleurd wordt. Nadat de binnenzijde gemaakt was, konden zij het kaartje volledig naar eigen inzicht verder aankleden. De ene maakte er echt een beterschapskaart van, doch ook een leuke valentijnskaart ontstond. Het was weer een supergezellige middag met geslaagde kaartjes.

En dan hier de binnenzijde van diverse kaartjes:
Geen opmerkingen:

Een reactie posten