Wie zijn wij?

Stichting Steunpunt Terneuzen is een inloophuis voor (ex)kankerpatiënten, chronisch zieken en hun familieleden. Zij organiseren tevens diverse activiteiten oa creatief met pastel, tekenen, quilten, koken, sieraden maken, creatief schrijven, mindfullness. Eén van de workshops is papiercreaties en de resultaten van deze workshop willen wij via deze site met jullie delen.

De workshop papiercreaties gaat vanaf juni 2014 elke tweede donderdag van de maand door in de Kameleon, Terneuzen. Aanvang: 10:00u o.l.v. Matty de Jager. Aanmelden kan via Ingrid Wojtal. Deelname kost 5 euro per keer, inclusief het materiaal. Deze workshop zal eerder grotere projecten omhelzen met een duidelijke werkomschrijving.

Naast papiercreaties onder leiding van Matty zal er elke eerste woensdag van de maand een workshop Kaartjes maken doorgaan in Ter Schorre onder leiding van Sara Faas. Deze middag geeft jullie de mogelijkheid gezellig samen te zijn en met behulp van allerhande papier en jullie creativiteit kaartjes te maken. Deze middag begint om 14:00u en deelname kost 2,5 euro per keer, inclusief het materiaal. Ook voor deze groep kan je je aanmelden via Ingrid Wojtal.

Wie meer wil weten over de Stichting, kan hier info vinden.

vrijdag 23 maart 2012

Workshop 4 april - iris vouwen

De zon schijnt volop, iedereen krijgt de lentekriebels en de vogels zijn ook al blij aan het kwetteren 's ochtends.
Wij willen dus vrolijke kaarten gaan maken, deze keer met de techniek Iris vouwen. Maruscha Gaasenbeek was zo lief ons wat extra materiaal te bezorgen zodat wij jullie nu de basistechniek kunnen aanleren. Het wordt dus een workshop aandachtig vouwen en een prachtige creatie maken met strookjes papier. De verdere invulling laten wij geheel aan jullie eigen smaak over.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten