Wie zijn wij?

Stichting Steunpunt Terneuzen is een inloophuis voor (ex)kankerpatiënten, chronisch zieken en hun familieleden. Zij organiseren tevens diverse activiteiten oa creatief met pastel, tekenen, quilten, koken, sieraden maken, creatief schrijven, mindfullness. Eén van de workshops is papiercreaties en de resultaten van deze workshop willen wij via deze site met jullie delen.

De workshop papiercreaties gaat vanaf juni 2014 elke tweede donderdag van de maand door in de Kameleon, Terneuzen. Aanvang: 10:00u o.l.v. Matty de Jager. Aanmelden kan via Ingrid Wojtal. Deelname kost 5 euro per keer, inclusief het materiaal. Deze workshop zal eerder grotere projecten omhelzen met een duidelijke werkomschrijving.

Naast papiercreaties onder leiding van Matty zal er elke eerste woensdag van de maand een workshop Kaartjes maken doorgaan in Ter Schorre onder leiding van Sara Faas. Deze middag geeft jullie de mogelijkheid gezellig samen te zijn en met behulp van allerhande papier en jullie creativiteit kaartjes te maken. Deze middag begint om 14:00u en deelname kost 2,5 euro per keer, inclusief het materiaal. Ook voor deze groep kan je je aanmelden via Ingrid Wojtal.

Wie meer wil weten over de Stichting, kan hier info vinden.

zaterdag 19 mei 2012

Scrapsessie 19 mei

Deze keer een heel speciale workshop namelijk scrappen op AZZA manier, de europese manier van scrappen, waar foto's ook echt tot hun recht komen. AZZA heeft een actie om nu in mei en juni een gedeelte van de opbrengst te doneren aan een goed doel. Naast het feit dat het een leuke middag was en er wel heel leuke resultaten uit ontstaan zijn en iedereen enorm genoten heeft en zelfs geopperd heeft "dit is voor herhaling" vatbaar, levert het ook nog eens iets meer dan 50 euro voor de stichting op. Wij danken onze lesgeefster die echt voor iedereen voldoende tijd had en de nodige tips gaf. Wie nog meer wil weten over AZZA kan gerust een kijkje op haar website nemen.

6 opmerkingen:

 1. Ik vond het erg gezellig vanmiddag.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een ontzettend mooie scraps zijn dat allemaal geworden :-D
  Zo komen alle foto's nog veel mooier tot z'n recht.
  Complimenten allemaal hoor!!!!
  groetjes van Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. dat zijn hele mooie werkjes
  waar je veel foto's in kwijt kan
  grtz natacha

  BeantwoordenVerwijderen
 4. een super middag met leuk begeleiding
  en nog voor een goed doel ook

  gr judith

  BeantwoordenVerwijderen
 5. een hele leuke middag, voor herhaling vatbaar... bedankt iedereen!

  groetjes,
  gina

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een prachtige pagina's kan je maken met Azza scrappen.
  Wanneer is het weer in Terneuzen? Ben graag van de partij.

  gr Tineke

  BeantwoordenVerwijderen