Wie zijn wij?

Stichting Steunpunt Terneuzen is een inloophuis voor (ex)kankerpatiënten, chronisch zieken en hun familieleden. Zij organiseren tevens diverse activiteiten oa creatief met pastel, tekenen, quilten, koken, sieraden maken, creatief schrijven, mindfullness. Eén van de workshops is papiercreaties en de resultaten van deze workshop willen wij via deze site met jullie delen.

De workshop papiercreaties gaat vanaf juni 2014 elke tweede donderdag van de maand door in de Kameleon, Terneuzen. Aanvang: 10:00u o.l.v. Matty de Jager. Aanmelden kan via Ingrid Wojtal. Deelname kost 5 euro per keer, inclusief het materiaal. Deze workshop zal eerder grotere projecten omhelzen met een duidelijke werkomschrijving.

Naast papiercreaties onder leiding van Matty zal er elke eerste woensdag van de maand een workshop Kaartjes maken doorgaan in Ter Schorre onder leiding van Sara Faas. Deze middag geeft jullie de mogelijkheid gezellig samen te zijn en met behulp van allerhande papier en jullie creativiteit kaartjes te maken. Deze middag begint om 14:00u en deelname kost 2,5 euro per keer, inclusief het materiaal. Ook voor deze groep kan je je aanmelden via Ingrid Wojtal.

Wie meer wil weten over de Stichting, kan hier info vinden.

zondag 11 november 2012

Workshop 7 november - resultaten piramides

Piramides brengen geluk, dus wie kan dit niet gebruiken in deze moeilijke tijd? De dames van de workshop gingen dus vol overgave aan de slag met leuk kerstpapier en maakten leuke kleine piramideverrassingsdoosjes. De meesten slaagden er zelfs in een tweede te maken en waren ondertussen druk bezig met het raden van de workshop van volgende maand. Doch de leiding liet niets los, wij gaven alleen iedereen huiswerk mee namelijk een leuk koetje inkleuren. Nog een maandje geduld en dan ontstaan ook hier weer mooie dingen mee.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten