Wie zijn wij?

Stichting Steunpunt Terneuzen is een inloophuis voor (ex)kankerpatiënten, chronisch zieken en hun familieleden. Zij organiseren tevens diverse activiteiten oa creatief met pastel, tekenen, quilten, koken, sieraden maken, creatief schrijven, mindfullness. Eén van de workshops is papiercreaties en de resultaten van deze workshop willen wij via deze site met jullie delen.

De workshop papiercreaties gaat vanaf juni 2014 elke tweede donderdag van de maand door in de Kameleon, Terneuzen. Aanvang: 10:00u o.l.v. Matty de Jager. Aanmelden kan via Ingrid Wojtal. Deelname kost 5 euro per keer, inclusief het materiaal. Deze workshop zal eerder grotere projecten omhelzen met een duidelijke werkomschrijving.

Naast papiercreaties onder leiding van Matty zal er elke eerste woensdag van de maand een workshop Kaartjes maken doorgaan in Ter Schorre onder leiding van Sara Faas. Deze middag geeft jullie de mogelijkheid gezellig samen te zijn en met behulp van allerhande papier en jullie creativiteit kaartjes te maken. Deze middag begint om 14:00u en deelname kost 2,5 euro per keer, inclusief het materiaal. Ook voor deze groep kan je je aanmelden via Ingrid Wojtal.

Wie meer wil weten over de Stichting, kan hier info vinden.

zondag 9 juni 2013

Workshop 5 juni - easeldoosje resultaten

Deze keer stond een leuk easeldoosje om bijvoorbeeld snoepjes of andere kleine dingen in te stoppen op het programma. Aan de hand van een duidelijke werkbeschrijving gingen wij met zijn allen aan de slag om het basisdoosje samen te stellen. Dat had af en toe wel wat voeten in de aarde, doch uiteindelijk was iedereen zo ver dat de aankleding kon beginnen. En wat zijn daar leuke creaties uit voort gekomen. De afwerking is altijd naar vrije keuze, dus de doosjes kregen dan ook de uitstraling die bij elke deelneemster hoort. Op zich zijn het allemaal schitterende creaties, elke ontvanger van zo'n doosje zal zich de koning te rijk prijzen. De doosjes zijn immers met veel liefde samengesteld.

1 opmerking:

  1. Juist leuk al die verschillende doosjes. Heeft iedereen zijn eigen ideeën er in kwijt gekund. Elk werkje op zich wordt altijd gewaardeerd!

    BeantwoordenVerwijderen