Wie zijn wij?

Stichting Steunpunt Terneuzen is een inloophuis voor (ex)kankerpatiënten, chronisch zieken en hun familieleden. Zij organiseren tevens diverse activiteiten oa creatief met pastel, tekenen, quilten, koken, sieraden maken, creatief schrijven, mindfullness. Eén van de workshops is papiercreaties en de resultaten van deze workshop willen wij via deze site met jullie delen.

De workshop papiercreaties gaat vanaf juni 2014 elke tweede donderdag van de maand door in de Kameleon, Terneuzen. Aanvang: 10:00u o.l.v. Matty de Jager. Aanmelden kan via Ingrid Wojtal. Deelname kost 5 euro per keer, inclusief het materiaal. Deze workshop zal eerder grotere projecten omhelzen met een duidelijke werkomschrijving.

Naast papiercreaties onder leiding van Matty zal er elke eerste woensdag van de maand een workshop Kaartjes maken doorgaan in Ter Schorre onder leiding van Sara Faas. Deze middag geeft jullie de mogelijkheid gezellig samen te zijn en met behulp van allerhande papier en jullie creativiteit kaartjes te maken. Deze middag begint om 14:00u en deelname kost 2,5 euro per keer, inclusief het materiaal. Ook voor deze groep kan je je aanmelden via Ingrid Wojtal.

Wie meer wil weten over de Stichting, kan hier info vinden.

donderdag 8 januari 2015

Papiercreaties - notitieboekje 8 januari 2015

OP 8 januari kwamen negen dames samen in het Rivierenhuis. Iedereen kreeg de beste wensen, er werd gekeuveld, en het was even moeilijk om iedereen terug bij de les te krijgen maar uiteindelijk gingen wij om 10u van start. De voorbeelden werden even getoond. Er zou deze keer met washi tape gewerkt worden en een notitieboekje met potlood zou gemaakt worden. De basisvorm maken dat werd onder deskundige leiding van Matty en Magda gedaan en dan was het zaak om ons verstand op nul te zetten en met de tape aan de slag te gaan. Voor de ene al wat makkelijker dan de andere, doch na anderhalf uurtje ging iedereen met een mooie creatie naar huis. Magda had ook nog een paar alternatieve creaties gemaakt met een stukje design papier en met stempels, zodat iedereen kon zien dat je je niet hoefde te beperken tot tape doch dit was wel de opdracht van vandaag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten