Wie zijn wij?

Stichting Steunpunt Terneuzen is een inloophuis voor (ex)kankerpatiënten, chronisch zieken en hun familieleden. Zij organiseren tevens diverse activiteiten oa creatief met pastel, tekenen, quilten, koken, sieraden maken, creatief schrijven, mindfullness. Eén van de workshops is papiercreaties en de resultaten van deze workshop willen wij via deze site met jullie delen.

De workshop papiercreaties gaat vanaf juni 2014 elke tweede donderdag van de maand door in de Kameleon, Terneuzen. Aanvang: 10:00u o.l.v. Matty de Jager. Aanmelden kan via Ingrid Wojtal. Deelname kost 5 euro per keer, inclusief het materiaal. Deze workshop zal eerder grotere projecten omhelzen met een duidelijke werkomschrijving.

Naast papiercreaties onder leiding van Matty zal er elke eerste woensdag van de maand een workshop Kaartjes maken doorgaan in Ter Schorre onder leiding van Sara Faas. Deze middag geeft jullie de mogelijkheid gezellig samen te zijn en met behulp van allerhande papier en jullie creativiteit kaartjes te maken. Deze middag begint om 14:00u en deelname kost 2,5 euro per keer, inclusief het materiaal. Ook voor deze groep kan je je aanmelden via Ingrid Wojtal.

Wie meer wil weten over de Stichting, kan hier info vinden.

donderdag 5 januari 2012

Workshop 4 januari - stempelen

Wij wensten het jaar op een rustige manier te beginnen met een bijna therapeutische sessie namelijk lekker rustig kleuren, geen stress, niks moeilijks wel lekker ontspannen kleuren en ondertussen elkaar even bijpraten. De dames kregen elk twee bloemen op aquarelpapier en gingen aan de slag, vervolgens konden ze nog andere stempelafdrukjes kiezen om in te kleuren of zelf aan de slag gaan en stempelen. Iedereen was vrij en het werd een heel gezellige middag met leuke resultaten. De verdere afwerking van hun kunstwerkjes zullen zij thuis voor hun rekening nemen.

En dan hier nog wat sfeerbeelden terwijl de dames bezig zijn.
1 opmerking: