Wie zijn wij?

Stichting Steunpunt Terneuzen is een inloophuis voor (ex)kankerpatiënten, chronisch zieken en hun familieleden. Zij organiseren tevens diverse activiteiten oa creatief met pastel, tekenen, quilten, koken, sieraden maken, creatief schrijven, mindfullness. Eén van de workshops is papiercreaties en de resultaten van deze workshop willen wij via deze site met jullie delen.

De workshop papiercreaties gaat vanaf juni 2014 elke tweede donderdag van de maand door in de Kameleon, Terneuzen. Aanvang: 10:00u o.l.v. Matty de Jager. Aanmelden kan via Ingrid Wojtal. Deelname kost 5 euro per keer, inclusief het materiaal. Deze workshop zal eerder grotere projecten omhelzen met een duidelijke werkomschrijving.

Naast papiercreaties onder leiding van Matty zal er elke eerste woensdag van de maand een workshop Kaartjes maken doorgaan in Ter Schorre onder leiding van Sara Faas. Deze middag geeft jullie de mogelijkheid gezellig samen te zijn en met behulp van allerhande papier en jullie creativiteit kaartjes te maken. Deze middag begint om 14:00u en deelname kost 2,5 euro per keer, inclusief het materiaal. Ook voor deze groep kan je je aanmelden via Ingrid Wojtal.

Wie meer wil weten over de Stichting, kan hier info vinden.

donderdag 29 december 2011

Workshop 4 januari - stempelkaarten

Het jaar loopt langzaam ten einde en wij wensen iedereen dan ook alvast een goed jaaruiteinde en een schitterend nieuwjaar toe te wensen.
Ook in 2012 gaan wij verder met het geven van leuke en verrassende workshops. Wij willen het jaar rustig beginnen dus inkleuren van stempelafdrukjes lijkt ons een ideale start. Hoe de kaarten dan afgewerkt worden, dat laten wij over aan de inspiratie van de deelnemers. Dus deze keer slechts een ingekleurd afdrukje van mij zonder afwerking op een kaart zodat de inspiratie ook echt van jullie komt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten