Wie zijn wij?

Stichting Steunpunt Terneuzen is een inloophuis voor (ex)kankerpatiënten, chronisch zieken en hun familieleden. Zij organiseren tevens diverse activiteiten oa creatief met pastel, tekenen, quilten, koken, sieraden maken, creatief schrijven, mindfullness. Eén van de workshops is papiercreaties en de resultaten van deze workshop willen wij via deze site met jullie delen.

De workshop papiercreaties gaat vanaf juni 2014 elke tweede donderdag van de maand door in de Kameleon, Terneuzen. Aanvang: 10:00u o.l.v. Matty de Jager. Aanmelden kan via Ingrid Wojtal. Deelname kost 5 euro per keer, inclusief het materiaal. Deze workshop zal eerder grotere projecten omhelzen met een duidelijke werkomschrijving.

Naast papiercreaties onder leiding van Matty zal er elke eerste woensdag van de maand een workshop Kaartjes maken doorgaan in Ter Schorre onder leiding van Sara Faas. Deze middag geeft jullie de mogelijkheid gezellig samen te zijn en met behulp van allerhande papier en jullie creativiteit kaartjes te maken. Deze middag begint om 14:00u en deelname kost 2,5 euro per keer, inclusief het materiaal. Ook voor deze groep kan je je aanmelden via Ingrid Wojtal.

Wie meer wil weten over de Stichting, kan hier info vinden.

woensdag 2 januari 2013

Workshop 9 januari 2013 - Scrapkaarten

2013, een nieuw jaar is weeral begonnen en hoewel het niet echt winter lijkt, willen wij toch nog even de winterse stijl aanhouden en gaan wij winterse kaarten scrappen. Wij hebben op de valreep van het oude jaar van Doeading prachtige pakketten van Staf Wesenbeek gedoneerd gekregen. Het zijn mooie pakketten waar niet eens een schaar bij komt kijken, alleen wat handigheid in kleven en samenstellen van de diverse rondjes, vierkantje en lintjes. Het zijn winterse pakketten, deels kerstpakketten, doch dit belet ons niet dit nu al te maken, dan hebben we een winterse kaart voor een vroege verjaardag of een heel vroege kerstkaart voor in onze voorraad voor eind dit jaar. Wij weten zeker dat jullie ook met deze pakketten prachtige kaarten kunnen samenstellen.
Hier twee uitgewerkte kaarten:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten