Wie zijn wij?

Stichting Steunpunt Terneuzen is een inloophuis voor (ex)kankerpatiënten, chronisch zieken en hun familieleden. Zij organiseren tevens diverse activiteiten oa creatief met pastel, tekenen, quilten, koken, sieraden maken, creatief schrijven, mindfullness. Eén van de workshops is papiercreaties en de resultaten van deze workshop willen wij via deze site met jullie delen.

De workshop papiercreaties gaat vanaf juni 2014 elke tweede donderdag van de maand door in de Kameleon, Terneuzen. Aanvang: 10:00u o.l.v. Matty de Jager. Aanmelden kan via Ingrid Wojtal. Deelname kost 5 euro per keer, inclusief het materiaal. Deze workshop zal eerder grotere projecten omhelzen met een duidelijke werkomschrijving.

Naast papiercreaties onder leiding van Matty zal er elke eerste woensdag van de maand een workshop Kaartjes maken doorgaan in Ter Schorre onder leiding van Sara Faas. Deze middag geeft jullie de mogelijkheid gezellig samen te zijn en met behulp van allerhande papier en jullie creativiteit kaartjes te maken. Deze middag begint om 14:00u en deelname kost 2,5 euro per keer, inclusief het materiaal. Ook voor deze groep kan je je aanmelden via Ingrid Wojtal.

Wie meer wil weten over de Stichting, kan hier info vinden.

woensdag 9 januari 2013

Workshop 9 januari - Scrapkaarten resultaten

Een nieuwe seizoen is gestart en nadat de beste wensen uitgewisseld waren, ging iedereen rustig aan de slag met de prachtige paketten van Staf Wesenbeek ons geschonken door Doeading. Tal van handelingen waren vereist, en af en toe wat verwarring alom, doch dat had eerder te maken met het vele kletsen dan de moeilijkheidsgraad. De ene vond het leuker om wel 3D te werken, anderen dan weer niet, de ene wou wel een plaatje bovenaan, een ander plaatste het weer onderaan. Het paket is een basis, doch creatieve vrijheid is er steeds dus iedereen ging na de workshop met een eerste kerstkaart van dit jaar naar huis. De start is gemaakt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten