Wie zijn wij?

Stichting Steunpunt Terneuzen is een inloophuis voor (ex)kankerpatiënten, chronisch zieken en hun familieleden. Zij organiseren tevens diverse activiteiten oa creatief met pastel, tekenen, quilten, koken, sieraden maken, creatief schrijven, mindfullness. Eén van de workshops is papiercreaties en de resultaten van deze workshop willen wij via deze site met jullie delen.

De workshop papiercreaties gaat vanaf juni 2014 elke tweede donderdag van de maand door in de Kameleon, Terneuzen. Aanvang: 10:00u o.l.v. Matty de Jager. Aanmelden kan via Ingrid Wojtal. Deelname kost 5 euro per keer, inclusief het materiaal. Deze workshop zal eerder grotere projecten omhelzen met een duidelijke werkomschrijving.

Naast papiercreaties onder leiding van Matty zal er elke eerste woensdag van de maand een workshop Kaartjes maken doorgaan in Ter Schorre onder leiding van Sara Faas. Deze middag geeft jullie de mogelijkheid gezellig samen te zijn en met behulp van allerhande papier en jullie creativiteit kaartjes te maken. Deze middag begint om 14:00u en deelname kost 2,5 euro per keer, inclusief het materiaal. Ook voor deze groep kan je je aanmelden via Ingrid Wojtal.

Wie meer wil weten over de Stichting, kan hier info vinden.

zaterdag 9 maart 2013

Workshop 6 maart - resultaten tasje

De workshop tasje maken van papier was weer een succes. Hoewel er een paar deelnemers minder waren helaas, was de sfeer er niet minder door. En de creativiteit was zeker heel groot. Iedereen kreeg een patroontje en werd begeleid in het vouwwerk, doch de aankleding lieten de begeleiders volledig vrij. En creatief waren de dames, want één dame was heel creatief met papier zodat het woord voorjaar er volledig op kwam, een ander koos voor een chaotische stijl van papier met prachtige eigen haakwerkjes erop, een ander plaatste de lintjes weer anders. Op die manier ontstonden heel verschillende tasjes, en deze zullen zeker met een leuk presentje, koekjes of paaseitjes erin ook een leuk geschenkje vormen.Geen opmerkingen:

Een reactie posten