Wie zijn wij?

Stichting Steunpunt Terneuzen is een inloophuis voor (ex)kankerpatiënten, chronisch zieken en hun familieleden. Zij organiseren tevens diverse activiteiten oa creatief met pastel, tekenen, quilten, koken, sieraden maken, creatief schrijven, mindfullness. Eén van de workshops is papiercreaties en de resultaten van deze workshop willen wij via deze site met jullie delen.

De workshop papiercreaties gaat vanaf juni 2014 elke tweede donderdag van de maand door in de Kameleon, Terneuzen. Aanvang: 10:00u o.l.v. Matty de Jager. Aanmelden kan via Ingrid Wojtal. Deelname kost 5 euro per keer, inclusief het materiaal. Deze workshop zal eerder grotere projecten omhelzen met een duidelijke werkomschrijving.

Naast papiercreaties onder leiding van Matty zal er elke eerste woensdag van de maand een workshop Kaartjes maken doorgaan in Ter Schorre onder leiding van Sara Faas. Deze middag geeft jullie de mogelijkheid gezellig samen te zijn en met behulp van allerhande papier en jullie creativiteit kaartjes te maken. Deze middag begint om 14:00u en deelname kost 2,5 euro per keer, inclusief het materiaal. Ook voor deze groep kan je je aanmelden via Ingrid Wojtal.

Wie meer wil weten over de Stichting, kan hier info vinden.

zondag 24 maart 2013

Workshop 3 april 2013 - Piramidekaarten

Buiten is het nog steeds ijzig koud en vadertje Winter zorgt af en toe nog voor de nodige sneeuw. Iedereen verlangt naar de lente en wat zon.
Woensdag 3 april willen wij in elk geval weer een leuke middag organiseren met de papiercreatie-dames. Deze keer zullen wij eens aan de slag gaan met piramidekaarten. Basis is dus een piramidevel, dit kan rond, ovaal, rechthoekig, vierkant of zelfs nog een andere vorm zijn. De verdere aankleding laten wij ook nu weer over aan de inspiratie van iedereen. Wie echter liever een gewone 3D kaart maakt, dat is ook mogelijk, wij hebben immers terug een donatie gekregen van Doe@ding waaronder een mooie knipvellenposter.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten