Wie zijn wij?

Stichting Steunpunt Terneuzen is een inloophuis voor (ex)kankerpatiënten, chronisch zieken en hun familieleden. Zij organiseren tevens diverse activiteiten oa creatief met pastel, tekenen, quilten, koken, sieraden maken, creatief schrijven, mindfullness. Eén van de workshops is papiercreaties en de resultaten van deze workshop willen wij via deze site met jullie delen.

De workshop papiercreaties gaat vanaf juni 2014 elke tweede donderdag van de maand door in de Kameleon, Terneuzen. Aanvang: 10:00u o.l.v. Matty de Jager. Aanmelden kan via Ingrid Wojtal. Deelname kost 5 euro per keer, inclusief het materiaal. Deze workshop zal eerder grotere projecten omhelzen met een duidelijke werkomschrijving.

Naast papiercreaties onder leiding van Matty zal er elke eerste woensdag van de maand een workshop Kaartjes maken doorgaan in Ter Schorre onder leiding van Sara Faas. Deze middag geeft jullie de mogelijkheid gezellig samen te zijn en met behulp van allerhande papier en jullie creativiteit kaartjes te maken. Deze middag begint om 14:00u en deelname kost 2,5 euro per keer, inclusief het materiaal. Ook voor deze groep kan je je aanmelden via Ingrid Wojtal.

Wie meer wil weten over de Stichting, kan hier info vinden.

woensdag 3 april 2013

Workshop 3 april - resultaten piramidekaarten

Buiten is het koud en kil, er staat een gure wind, doch iedereen had er zin in en wij hebben er een geslaagde middag van gemaakt. Als basis diende een piramidevel, de verdere uitwerking was naar eigen inzicht. De een maakte kaartjes voor verjaardagen van kleinkinderen, de andere maakte weer een bedankje voor een heerlijk etentje, en nog iemand anders had echt nood aan een mannenkaart. Er was voor elk wat wils en af en toe was het even out of the box denken om er het juiste papiertje bij te zoeken. In elk geval zijn het prachtige kaarten geworden en de vele stickertjes en pareltjes komen van onze sponsoren (doeading en Debbi Moore design)Geen opmerkingen:

Een reactie posten