Wie zijn wij?

Stichting Steunpunt Terneuzen is een inloophuis voor (ex)kankerpatiënten, chronisch zieken en hun familieleden. Zij organiseren tevens diverse activiteiten oa creatief met pastel, tekenen, quilten, koken, sieraden maken, creatief schrijven, mindfullness. Eén van de workshops is papiercreaties en de resultaten van deze workshop willen wij via deze site met jullie delen.

De workshop papiercreaties gaat vanaf juni 2014 elke tweede donderdag van de maand door in de Kameleon, Terneuzen. Aanvang: 10:00u o.l.v. Matty de Jager. Aanmelden kan via Ingrid Wojtal. Deelname kost 5 euro per keer, inclusief het materiaal. Deze workshop zal eerder grotere projecten omhelzen met een duidelijke werkomschrijving.

Naast papiercreaties onder leiding van Matty zal er elke eerste woensdag van de maand een workshop Kaartjes maken doorgaan in Ter Schorre onder leiding van Sara Faas. Deze middag geeft jullie de mogelijkheid gezellig samen te zijn en met behulp van allerhande papier en jullie creativiteit kaartjes te maken. Deze middag begint om 14:00u en deelname kost 2,5 euro per keer, inclusief het materiaal. Ook voor deze groep kan je je aanmelden via Ingrid Wojtal.

Wie meer wil weten over de Stichting, kan hier info vinden.

donderdag 10 oktober 2013

Workshop 16 oktober - zeepdoosje

Deze keer niet de eerste woensdag maar de derde woensdag, doch dat zal de pret niet drukken. Er is weer een leuk idee geboren en uitgewerkt door Judith. Deze keer wordt er een zeepdoosje gemaakt, hoewel niks belet jullie om hier theelichtjes in te verpakken of zelfs chocolaatjes of thee. De vorige keer hebben jullie uiltjes kunnen samenstellen en op een kaart verwerken, deze keer heeft Judith gekozen voor een gestempeld uiltje van Stampin'Up! en dit als kleine versiering op het doosje aangebracht. De uitwerking qua kleuren, achtergrond papier en versiering, zullen wij ook nu weer aan jullie overlaten. Wij kijken uit naar jullie komst op 16 oktober en zijn benieuwd wat jullie zullen maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten