Wie zijn wij?

Stichting Steunpunt Terneuzen is een inloophuis voor (ex)kankerpatiënten, chronisch zieken en hun familieleden. Zij organiseren tevens diverse activiteiten oa creatief met pastel, tekenen, quilten, koken, sieraden maken, creatief schrijven, mindfullness. Eén van de workshops is papiercreaties en de resultaten van deze workshop willen wij via deze site met jullie delen.

De workshop papiercreaties gaat vanaf juni 2014 elke tweede donderdag van de maand door in de Kameleon, Terneuzen. Aanvang: 10:00u o.l.v. Matty de Jager. Aanmelden kan via Ingrid Wojtal. Deelname kost 5 euro per keer, inclusief het materiaal. Deze workshop zal eerder grotere projecten omhelzen met een duidelijke werkomschrijving.

Naast papiercreaties onder leiding van Matty zal er elke eerste woensdag van de maand een workshop Kaartjes maken doorgaan in Ter Schorre onder leiding van Sara Faas. Deze middag geeft jullie de mogelijkheid gezellig samen te zijn en met behulp van allerhande papier en jullie creativiteit kaartjes te maken. Deze middag begint om 14:00u en deelname kost 2,5 euro per keer, inclusief het materiaal. Ook voor deze groep kan je je aanmelden via Ingrid Wojtal.

Wie meer wil weten over de Stichting, kan hier info vinden.

woensdag 30 oktober 2013

Workshop 6 november - vouwkaartje

Stilaan nadert november en staat er weer een nieuwe workshop op het programma. De zon vandaag bracht denk ik iedereen wel in feeststemming, dus Judith maakte een kaart met feest als thema als voorbeeld voor de sessie van 6 november. Dus wie zin heeft, bedenk al even welke richting je deze keer je kaart wil aankleden en welke stijl jij mee naar huis wil nemen. Wij zijn nieuwsgierig naar jullie creativiteit.
En dan hier nog een voorbeeld uitgewerkt met stickers die wij hebben ontvangen van onze donator Jeje Produkt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten