Wie zijn wij?

Stichting Steunpunt Terneuzen is een inloophuis voor (ex)kankerpatiënten, chronisch zieken en hun familieleden. Zij organiseren tevens diverse activiteiten oa creatief met pastel, tekenen, quilten, koken, sieraden maken, creatief schrijven, mindfullness. Eén van de workshops is papiercreaties en de resultaten van deze workshop willen wij via deze site met jullie delen.

De workshop papiercreaties gaat vanaf juni 2014 elke tweede donderdag van de maand door in de Kameleon, Terneuzen. Aanvang: 10:00u o.l.v. Matty de Jager. Aanmelden kan via Ingrid Wojtal. Deelname kost 5 euro per keer, inclusief het materiaal. Deze workshop zal eerder grotere projecten omhelzen met een duidelijke werkomschrijving.

Naast papiercreaties onder leiding van Matty zal er elke eerste woensdag van de maand een workshop Kaartjes maken doorgaan in Ter Schorre onder leiding van Sara Faas. Deze middag geeft jullie de mogelijkheid gezellig samen te zijn en met behulp van allerhande papier en jullie creativiteit kaartjes te maken. Deze middag begint om 14:00u en deelname kost 2,5 euro per keer, inclusief het materiaal. Ook voor deze groep kan je je aanmelden via Ingrid Wojtal.

Wie meer wil weten over de Stichting, kan hier info vinden.

zondag 15 december 2013

Workshop 4 december - resultaten drieluik

Ook deze maand gingen de dames vlijtig aan de slag en maakten aan de hand van het voorbeeld onder leiding van Judith allemaal een prachtige kaart. Natuurlijk maakten sommigen er nog een kerstkaart van, doch iemand koos al voor een vervroegde valentijnskaart en ook een vrolijke vlinderkaart mocht niet ontbreken. Elke kaart op zich is uniek en de dames kijken nu reeds uit naar de workshop in januari.
Vanuit het team van Stichting Steunpunt rest ons nog één ding dit jaar, jullie allen een heel mooie kerst en vooral een heel gelukkig, gezond en creatief 2014 toe te wensen. Wij zien jullie allen graag terug begin januari.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten