Wie zijn wij?

Stichting Steunpunt Terneuzen is een inloophuis voor (ex)kankerpatiënten, chronisch zieken en hun familieleden. Zij organiseren tevens diverse activiteiten oa creatief met pastel, tekenen, quilten, koken, sieraden maken, creatief schrijven, mindfullness. Eén van de workshops is papiercreaties en de resultaten van deze workshop willen wij via deze site met jullie delen.

De workshop papiercreaties gaat vanaf juni 2014 elke tweede donderdag van de maand door in de Kameleon, Terneuzen. Aanvang: 10:00u o.l.v. Matty de Jager. Aanmelden kan via Ingrid Wojtal. Deelname kost 5 euro per keer, inclusief het materiaal. Deze workshop zal eerder grotere projecten omhelzen met een duidelijke werkomschrijving.

Naast papiercreaties onder leiding van Matty zal er elke eerste woensdag van de maand een workshop Kaartjes maken doorgaan in Ter Schorre onder leiding van Sara Faas. Deze middag geeft jullie de mogelijkheid gezellig samen te zijn en met behulp van allerhande papier en jullie creativiteit kaartjes te maken. Deze middag begint om 14:00u en deelname kost 2,5 euro per keer, inclusief het materiaal. Ook voor deze groep kan je je aanmelden via Ingrid Wojtal.

Wie meer wil weten over de Stichting, kan hier info vinden.

maandag 30 december 2013

Workshop 8 januari 2014 - sunburst

Een nieuw jaar vol creatieve momenten is gestart. Wij hopen dat jullie allemaal van de feestdagen hebben genoten, ieder op zijn manier. Wat het nieuwe jaar ons allemaal brengt, dat weten we nog niet, wel dat we er weer samen een creatief jaar van willen maken. Een jaar met nieuwe projecten, nieuwe technieken en daar beginnen we dus mee op 8 januari. Dan willen wij jullie de Sunburst techniek aanleren om leuke kaarten te maken met restjes design papier. Op die manier tover je met je restjes toch weer een aparte kaart die de ontvanger weer graag in zijn brievenbus zal vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten