Wie zijn wij?

Stichting Steunpunt Terneuzen is een inloophuis voor (ex)kankerpatiënten, chronisch zieken en hun familieleden. Zij organiseren tevens diverse activiteiten oa creatief met pastel, tekenen, quilten, koken, sieraden maken, creatief schrijven, mindfullness. Eén van de workshops is papiercreaties en de resultaten van deze workshop willen wij via deze site met jullie delen.

De workshop papiercreaties gaat vanaf juni 2014 elke tweede donderdag van de maand door in de Kameleon, Terneuzen. Aanvang: 10:00u o.l.v. Matty de Jager. Aanmelden kan via Ingrid Wojtal. Deelname kost 5 euro per keer, inclusief het materiaal. Deze workshop zal eerder grotere projecten omhelzen met een duidelijke werkomschrijving.

Naast papiercreaties onder leiding van Matty zal er elke eerste woensdag van de maand een workshop Kaartjes maken doorgaan in Ter Schorre onder leiding van Sara Faas. Deze middag geeft jullie de mogelijkheid gezellig samen te zijn en met behulp van allerhande papier en jullie creativiteit kaartjes te maken. Deze middag begint om 14:00u en deelname kost 2,5 euro per keer, inclusief het materiaal. Ook voor deze groep kan je je aanmelden via Ingrid Wojtal.

Wie meer wil weten over de Stichting, kan hier info vinden.

donderdag 1 mei 2014

Workshop 30 april

Tijdens deze papiercreaties sessie zijn er leuke kaartjes gemaakt met tal van materialen die nog in onze voorraadkast liggen. De inspiratie kwam vooral van de deelnemers zelf. Zo heeft de een gekozen voor een eenvoudig kaartje met wat vlindertjes, een ander voor eerder rouwkaartjes met prachtig papier en nog een andere dame maakte een wel heel apart gevouwen kaart en maakte dit thuis ook nog eens na met ander papier. Ja, de groep bestaat uit creatieve dames die samen met Marina een leuke middag hadden en leuke creaties maakten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten