Wie zijn wij?

Stichting Steunpunt Terneuzen is een inloophuis voor (ex)kankerpatiënten, chronisch zieken en hun familieleden. Zij organiseren tevens diverse activiteiten oa creatief met pastel, tekenen, quilten, koken, sieraden maken, creatief schrijven, mindfullness. Eén van de workshops is papiercreaties en de resultaten van deze workshop willen wij via deze site met jullie delen.

De workshop papiercreaties gaat vanaf juni 2014 elke tweede donderdag van de maand door in de Kameleon, Terneuzen. Aanvang: 10:00u o.l.v. Matty de Jager. Aanmelden kan via Ingrid Wojtal. Deelname kost 5 euro per keer, inclusief het materiaal. Deze workshop zal eerder grotere projecten omhelzen met een duidelijke werkomschrijving.

Naast papiercreaties onder leiding van Matty zal er elke eerste woensdag van de maand een workshop Kaartjes maken doorgaan in Ter Schorre onder leiding van Sara Faas. Deze middag geeft jullie de mogelijkheid gezellig samen te zijn en met behulp van allerhande papier en jullie creativiteit kaartjes te maken. Deze middag begint om 14:00u en deelname kost 2,5 euro per keer, inclusief het materiaal. Ook voor deze groep kan je je aanmelden via Ingrid Wojtal.

Wie meer wil weten over de Stichting, kan hier info vinden.

zaterdag 31 mei 2014

Workshop 4 juni - kaartjes maken

De zomer komt er langzaam aan, de dagen worden langer, de zon schijnt volop en wij genieten met zijn allen van elk mooi uurtje buiten. Doch op woensdag 4 juni gaan wij nog even gezellig met zijn allen kaartjes maken in Ter Schorre. De keuze is aan jullie dames wat jullie willen maken. Ik heb wel een paar voorbeeldkaarten gemaakt zodat jullie inspiratie krijgen, doch de verder invulling van jullie kaart, laat ik honderd procent aan jullie over. Ik weet zeker dat jullie heel creatief zijn en een eigen draai aan jullie kaart zullen geven. Ik laat mij verrassen door jullie creativiteit.1 opmerking:

  1. mooie kaarten caroline, zullen de mensen zeker op weg helpen, die bloem vind ik heel origineel bedacht, is met een pons hé waar een leuke stempelset bij hoort m'n complementen. ik ben al heel benieuwd naar de kaarten die zullen gemaakt worden groetjes natacha x

    BeantwoordenVerwijderen