Wie zijn wij?

Stichting Steunpunt Terneuzen is een inloophuis voor (ex)kankerpatiënten, chronisch zieken en hun familieleden. Zij organiseren tevens diverse activiteiten oa creatief met pastel, tekenen, quilten, koken, sieraden maken, creatief schrijven, mindfullness. Eén van de workshops is papiercreaties en de resultaten van deze workshop willen wij via deze site met jullie delen.

De workshop papiercreaties gaat vanaf juni 2014 elke tweede donderdag van de maand door in de Kameleon, Terneuzen. Aanvang: 10:00u o.l.v. Matty de Jager. Aanmelden kan via Ingrid Wojtal. Deelname kost 5 euro per keer, inclusief het materiaal. Deze workshop zal eerder grotere projecten omhelzen met een duidelijke werkomschrijving.

Naast papiercreaties onder leiding van Matty zal er elke eerste woensdag van de maand een workshop Kaartjes maken doorgaan in Ter Schorre onder leiding van Sara Faas. Deze middag geeft jullie de mogelijkheid gezellig samen te zijn en met behulp van allerhande papier en jullie creativiteit kaartjes te maken. Deze middag begint om 14:00u en deelname kost 2,5 euro per keer, inclusief het materiaal. Ook voor deze groep kan je je aanmelden via Ingrid Wojtal.

Wie meer wil weten over de Stichting, kan hier info vinden.

zaterdag 7 juni 2014

Workshop 12 juni - doosje met kaartjes

Op 12 juni start de workshop papiercreaties op een nieuwe locatie, een nieuw tijdstip en onder leiding van Matty de Jager. De bedoeling is dat jullie onder haar leiding leuke kleine projects opnemen gaande van kaartjes met diverse technieken, doosjes voor allerlei gelegenheden tot zelfs versiering voor binnenshuis. Indien er speciale wensen zijn zoals een techniek die je wel eens zag maar niet weet hoe je eraan moet beginnen, of een project dat je bij een eerdere sessie al eens zag doch niet meer weet hoe het mmoet en nog eens wil maken, dan zal hier naar geluisterd worden en waar mogelijk in overleg met jullie op ingespeeld worden. Dus aarzel niet en stel je vragen.
De eerste keer is een aftasten van deelnemers en nieuwe begeleiding, dus dat is altijd spannend. Doch het zal er zeker niet minder leuk om zijn. Deze keer wil Matty jullie dus een leuk klein doosje leren maken waar jullie of kleine kaartjes in kunnen stoppen of waar jullie zoetigheden of wat dan ook in kunnen stoppen. Wij zijn heel nieuwsgierig welke tinten jullie kiezen en voor welke gelegenheden jullie doosjes maken. Verras ons maar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten