Wie zijn wij?

Stichting Steunpunt Terneuzen is een inloophuis voor (ex)kankerpatiënten, chronisch zieken en hun familieleden. Zij organiseren tevens diverse activiteiten oa creatief met pastel, tekenen, quilten, koken, sieraden maken, creatief schrijven, mindfullness. Eén van de workshops is papiercreaties en de resultaten van deze workshop willen wij via deze site met jullie delen.

De workshop papiercreaties gaat vanaf juni 2014 elke tweede donderdag van de maand door in de Kameleon, Terneuzen. Aanvang: 10:00u o.l.v. Matty de Jager. Aanmelden kan via Ingrid Wojtal. Deelname kost 5 euro per keer, inclusief het materiaal. Deze workshop zal eerder grotere projecten omhelzen met een duidelijke werkomschrijving.

Naast papiercreaties onder leiding van Matty zal er elke eerste woensdag van de maand een workshop Kaartjes maken doorgaan in Ter Schorre onder leiding van Sara Faas. Deze middag geeft jullie de mogelijkheid gezellig samen te zijn en met behulp van allerhande papier en jullie creativiteit kaartjes te maken. Deze middag begint om 14:00u en deelname kost 2,5 euro per keer, inclusief het materiaal. Ook voor deze groep kan je je aanmelden via Ingrid Wojtal.

Wie meer wil weten over de Stichting, kan hier info vinden.

donderdag 12 juni 2014

Workshop 12 juni - resultaten doosje met kaartjes

De workshop werd deze morgen bezocht door 9 deelnemers. Welke allemaal aan de slag zijn gegaan met bijna het zelfde papier( roze met bloemetjes of blauw/bruin met bolletjes), toch zijn er allemaal even mooie,
maar vooral verschillende doosje uit gekomen. Het was super gezellig en iedereen is tevreden naar huis gegaan. Ik zou zeggen op naar de volgende workshop, ook al is het even wachten door de vakantiestop van de Stichting. De dames hebben in elk geval wel huiswerk meegekregen in de vorm van boekjes met knipplaatjes zodat zij deze zomer zich niet hoeven te vervelen. Graag zien wij later de resultaten tegemoet.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten