Wie zijn wij?

Stichting Steunpunt Terneuzen is een inloophuis voor (ex)kankerpatiënten, chronisch zieken en hun familieleden. Zij organiseren tevens diverse activiteiten oa creatief met pastel, tekenen, quilten, koken, sieraden maken, creatief schrijven, mindfullness. Eén van de workshops is papiercreaties en de resultaten van deze workshop willen wij via deze site met jullie delen.

De workshop papiercreaties gaat vanaf juni 2014 elke tweede donderdag van de maand door in de Kameleon, Terneuzen. Aanvang: 10:00u o.l.v. Matty de Jager. Aanmelden kan via Ingrid Wojtal. Deelname kost 5 euro per keer, inclusief het materiaal. Deze workshop zal eerder grotere projecten omhelzen met een duidelijke werkomschrijving.

Naast papiercreaties onder leiding van Matty zal er elke eerste woensdag van de maand een workshop Kaartjes maken doorgaan in Ter Schorre onder leiding van Sara Faas. Deze middag geeft jullie de mogelijkheid gezellig samen te zijn en met behulp van allerhande papier en jullie creativiteit kaartjes te maken. Deze middag begint om 14:00u en deelname kost 2,5 euro per keer, inclusief het materiaal. Ook voor deze groep kan je je aanmelden via Ingrid Wojtal.

Wie meer wil weten over de Stichting, kan hier info vinden.

zondag 7 september 2014

Papiercreaties - 11 september

Om het seizoen van papiercreaties goed te openen, heeft Matty deze keer gekozen voor het bekleden van doosjes met eigen ontwerp design papier. Ja, jullie gaan dus eerst je eigen papier bestempelen en dit dan verwerken op een doosje. Ik weet zeker dat dit een leuke ochtend wordt waar jullie versteld zullen staan hoe je een eenvoudig doosje met een paar stempels en inkt kunt omtoveren tot een unieke doos om iemand kado te doen. De inkt werd gedoneerd door Elke Verschooten.


 

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten