Wie zijn wij?

Stichting Steunpunt Terneuzen is een inloophuis voor (ex)kankerpatiënten, chronisch zieken en hun familieleden. Zij organiseren tevens diverse activiteiten oa creatief met pastel, tekenen, quilten, koken, sieraden maken, creatief schrijven, mindfullness. Eén van de workshops is papiercreaties en de resultaten van deze workshop willen wij via deze site met jullie delen.

De workshop papiercreaties gaat vanaf juni 2014 elke tweede donderdag van de maand door in de Kameleon, Terneuzen. Aanvang: 10:00u o.l.v. Matty de Jager. Aanmelden kan via Ingrid Wojtal. Deelname kost 5 euro per keer, inclusief het materiaal. Deze workshop zal eerder grotere projecten omhelzen met een duidelijke werkomschrijving.

Naast papiercreaties onder leiding van Matty zal er elke eerste woensdag van de maand een workshop Kaartjes maken doorgaan in Ter Schorre onder leiding van Sara Faas. Deze middag geeft jullie de mogelijkheid gezellig samen te zijn en met behulp van allerhande papier en jullie creativiteit kaartjes te maken. Deze middag begint om 14:00u en deelname kost 2,5 euro per keer, inclusief het materiaal. Ook voor deze groep kan je je aanmelden via Ingrid Wojtal.

Wie meer wil weten over de Stichting, kan hier info vinden.

donderdag 11 september 2014

Papiercreaties - resultaten 11 september

Vandaag startte ook voor papiercreaties het nieuwe seizoen. Alles stond in het teken van stempelen en spelen met inkt en aankleden van doosjes. Na een bakje koffie en thee gingen de dames aan de slag, een stempel werd gekozen uit de grote voorraad en de gepaste kleur hiervoor werd ook al snel gevonden. Niet iedereen had ervaring met het stempelen, maar dat was niet erg, een kladpapiertje was voorhanden om eerst te oefenen en dan verder op het echte stuk DCP. Een grote doos met inkt was geschonken door Elke Verschooten zodat iedereen met zijn geliefde kleur kon spelen. Het werden vrolijke kleurtjes en vormen en kris kras door elkaar en iedereen had er plezier in. Er werd ook wat afgelachen, zeker toen een dame wou stempelen met het stempeltje op haar hand in plaats van op een clear blok en toen iemand het had over de doos met stempelverf, wisten wij allemaal waar zij het over had. De negen dames hebben zich reuze vermaakt en de resultaten mogen er wezen. Hieronder een impressie van de spullen die voorhanden waren en hoe een bestempeld blaadje omgevormd werd tot een mooie afgewerkte en vooral unieke doos. Wij weten zeker dat elke ontvanger blij zal zijn met zijn doosje.
   
   
 

 

 

1 opmerking:

  1. Wat een leuke doosjes hebben jullie weer gemaakt SUPER.

    Gr...Bep ☺ ☺ ☺

    BeantwoordenVerwijderen