Wie zijn wij?

Stichting Steunpunt Terneuzen is een inloophuis voor (ex)kankerpatiënten, chronisch zieken en hun familieleden. Zij organiseren tevens diverse activiteiten oa creatief met pastel, tekenen, quilten, koken, sieraden maken, creatief schrijven, mindfullness. Eén van de workshops is papiercreaties en de resultaten van deze workshop willen wij via deze site met jullie delen.

De workshop papiercreaties gaat vanaf juni 2014 elke tweede donderdag van de maand door in de Kameleon, Terneuzen. Aanvang: 10:00u o.l.v. Matty de Jager. Aanmelden kan via Ingrid Wojtal. Deelname kost 5 euro per keer, inclusief het materiaal. Deze workshop zal eerder grotere projecten omhelzen met een duidelijke werkomschrijving.

Naast papiercreaties onder leiding van Matty zal er elke eerste woensdag van de maand een workshop Kaartjes maken doorgaan in Ter Schorre onder leiding van Sara Faas. Deze middag geeft jullie de mogelijkheid gezellig samen te zijn en met behulp van allerhande papier en jullie creativiteit kaartjes te maken. Deze middag begint om 14:00u en deelname kost 2,5 euro per keer, inclusief het materiaal. Ook voor deze groep kan je je aanmelden via Ingrid Wojtal.

Wie meer wil weten over de Stichting, kan hier info vinden.

donderdag 2 oktober 2014

Papiercreaties - Kaartdoos

Oktober alweer, wat gaat de tijd toch snel. De herfst staat weldra voor de deur en kunnen we de open haard aansteken. Wat is er dan leuker om op dat moment leuke dingen te maken? In elk geval zullen Matty en Magda jullie op 9 oktober weer een leuk project leren maken. De basis zal voor iedereen gelijk zijn, doch de aankleding zal bij iedereen verschillen. Op die manier kunnen jullie zelf beslissen voor welke gelegenheid jullie deze kaartdoos maken. Je kunt er binnen in dan een bon leggen of misschien wel een paar sokjes voor een baby. Deze voorbeelden geven jullie nu al een idee hoe het kan worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten