Wie zijn wij?

Stichting Steunpunt Terneuzen is een inloophuis voor (ex)kankerpatiënten, chronisch zieken en hun familieleden. Zij organiseren tevens diverse activiteiten oa creatief met pastel, tekenen, quilten, koken, sieraden maken, creatief schrijven, mindfullness. Eén van de workshops is papiercreaties en de resultaten van deze workshop willen wij via deze site met jullie delen.

De workshop papiercreaties gaat vanaf juni 2014 elke tweede donderdag van de maand door in de Kameleon, Terneuzen. Aanvang: 10:00u o.l.v. Matty de Jager. Aanmelden kan via Ingrid Wojtal. Deelname kost 5 euro per keer, inclusief het materiaal. Deze workshop zal eerder grotere projecten omhelzen met een duidelijke werkomschrijving.

Naast papiercreaties onder leiding van Matty zal er elke eerste woensdag van de maand een workshop Kaartjes maken doorgaan in Ter Schorre onder leiding van Sara Faas. Deze middag geeft jullie de mogelijkheid gezellig samen te zijn en met behulp van allerhande papier en jullie creativiteit kaartjes te maken. Deze middag begint om 14:00u en deelname kost 2,5 euro per keer, inclusief het materiaal. Ook voor deze groep kan je je aanmelden via Ingrid Wojtal.

Wie meer wil weten over de Stichting, kan hier info vinden.

woensdag 28 december 2011

Kaarten van de deelnemers

Tijdens onze eerste sessie in januari 2012 bracht een van de dames haar creaties mee die zij samen met haar kleindochter van het sintpakketje had gemaakt. Zij had er zoveel gemaakt, dat het even een paar collages zijn geworden. Ook hier spreekt de creativiteit weer voor zich.


Onze deelnemers kregen van de sint allemaal een pakje met een leuke verrassing oa papier, een voorbeeldboekje, wat stickers en andere kleine dingen zodat zij leuke kaarten kunnen maken. Wanneer zij creaties klaar hebben, nemen zij die mee naar de sessie of sturen foto's in. De eerste creaties kwamen in december binnen en willen wij jullie niet onthouden. De creativiteit spreekt voor zich.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten