Wie zijn wij?

Stichting Steunpunt Terneuzen is een inloophuis voor (ex)kankerpatiënten, chronisch zieken en hun familieleden. Zij organiseren tevens diverse activiteiten oa creatief met pastel, tekenen, quilten, koken, sieraden maken, creatief schrijven, mindfullness. Eén van de workshops is papiercreaties en de resultaten van deze workshop willen wij via deze site met jullie delen.

De workshop papiercreaties gaat vanaf juni 2014 elke tweede donderdag van de maand door in de Kameleon, Terneuzen. Aanvang: 10:00u o.l.v. Matty de Jager. Aanmelden kan via Ingrid Wojtal. Deelname kost 5 euro per keer, inclusief het materiaal. Deze workshop zal eerder grotere projecten omhelzen met een duidelijke werkomschrijving.

Naast papiercreaties onder leiding van Matty zal er elke eerste woensdag van de maand een workshop Kaartjes maken doorgaan in Ter Schorre onder leiding van Sara Faas. Deze middag geeft jullie de mogelijkheid gezellig samen te zijn en met behulp van allerhande papier en jullie creativiteit kaartjes te maken. Deze middag begint om 14:00u en deelname kost 2,5 euro per keer, inclusief het materiaal. Ook voor deze groep kan je je aanmelden via Ingrid Wojtal.

Wie meer wil weten over de Stichting, kan hier info vinden.

donderdag 8 december 2011

Workshop 7 december - Kerstbomen

De workshop was weer een succes en er werden tal van kerststerren gevouwen. Daar wij nog even verder wilden oefenen op het vouwen, zijn wij over gestapt op kerstboompjes vouwen, dit naar aanleiding van een blog waar een leuk voorbeeld stond. De duidelijke uitleg was de aanzet om ook met onze groep bomen te gaan maken. De resultaten zien jullie hieronder. Ieder maakte een schitterende kaart met twee boompjes en een leuke eland, de pons heb ikzelf ooit aangeschaft bij onze sponsor Elke Verschooten wiens blog ook de moeite waard is om te bekijken.
1 opmerking: