Wie zijn wij?

Stichting Steunpunt Terneuzen is een inloophuis voor (ex)kankerpatiënten, chronisch zieken en hun familieleden. Zij organiseren tevens diverse activiteiten oa creatief met pastel, tekenen, quilten, koken, sieraden maken, creatief schrijven, mindfullness. Eén van de workshops is papiercreaties en de resultaten van deze workshop willen wij via deze site met jullie delen.

De workshop papiercreaties gaat vanaf juni 2014 elke tweede donderdag van de maand door in de Kameleon, Terneuzen. Aanvang: 10:00u o.l.v. Matty de Jager. Aanmelden kan via Ingrid Wojtal. Deelname kost 5 euro per keer, inclusief het materiaal. Deze workshop zal eerder grotere projecten omhelzen met een duidelijke werkomschrijving.

Naast papiercreaties onder leiding van Matty zal er elke eerste woensdag van de maand een workshop Kaartjes maken doorgaan in Ter Schorre onder leiding van Sara Faas. Deze middag geeft jullie de mogelijkheid gezellig samen te zijn en met behulp van allerhande papier en jullie creativiteit kaartjes te maken. Deze middag begint om 14:00u en deelname kost 2,5 euro per keer, inclusief het materiaal. Ook voor deze groep kan je je aanmelden via Ingrid Wojtal.

Wie meer wil weten over de Stichting, kan hier info vinden.

vrijdag 1 februari 2013

Workshop 6 februari - doosje met kaartjes

Een nieuwe maand is weer begonnen, dus iedereen telt weer af naar de eerste woensdag om te hobbyen met de stichting vriendinnen. Deze keer hebben wij een doosje met kaartjes voor jullie in petto. Helaas ben ikzelf geveld door griep en kon dus geen voorbeeld maken, daarom plaats ik deze keer de originele foto's van de site van een vriendin die echt pareltjes van dozen maakt. Hannie Stoel is echt een kei in het maken van stemmingvolle doosjes en kaartjes en zij heeft op haar site ook een duidelijke uitleg gezet. Zij heeft de toestemming gegeven deze doosjes na te maken met jullie. Dus denk alvast na welke kleuren en ideetjes je deze keer wil uitwerken, woensdag gaan we samen aan de slag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten