Wie zijn wij?

Stichting Steunpunt Terneuzen is een inloophuis voor (ex)kankerpatiënten, chronisch zieken en hun familieleden. Zij organiseren tevens diverse activiteiten oa creatief met pastel, tekenen, quilten, koken, sieraden maken, creatief schrijven, mindfullness. Eén van de workshops is papiercreaties en de resultaten van deze workshop willen wij via deze site met jullie delen.

De workshop papiercreaties gaat vanaf juni 2014 elke tweede donderdag van de maand door in de Kameleon, Terneuzen. Aanvang: 10:00u o.l.v. Matty de Jager. Aanmelden kan via Ingrid Wojtal. Deelname kost 5 euro per keer, inclusief het materiaal. Deze workshop zal eerder grotere projecten omhelzen met een duidelijke werkomschrijving.

Naast papiercreaties onder leiding van Matty zal er elke eerste woensdag van de maand een workshop Kaartjes maken doorgaan in Ter Schorre onder leiding van Sara Faas. Deze middag geeft jullie de mogelijkheid gezellig samen te zijn en met behulp van allerhande papier en jullie creativiteit kaartjes te maken. Deze middag begint om 14:00u en deelname kost 2,5 euro per keer, inclusief het materiaal. Ook voor deze groep kan je je aanmelden via Ingrid Wojtal.

Wie meer wil weten over de Stichting, kan hier info vinden.

zaterdag 23 februari 2013

AZZA uitdaging

Deze keer was Judith aan de beurt om een beslissing te nemen welke uitdaging wij zouden aangaan. Het werden foto's van Maastricht en Valkenburg en er moest blauw in voorkomen, en daarmee bedoelde zij niet het blauw van de foto's.
Eenvoudig was het niet, doch iedereen ging weer vol goede moed aan de slag en zie hier de resultaten.

Allereerst presenteerde Judith ons haar twee bladzijden waar zij prachtig blauw scrappapier als afwerking gebruikte. Zij werkte met een elips sjabloon.


Matty maakte er zelfs een dubbele bladzijde van die opengeslagen een ander beeld gaf, elke draai aan het blad was weer anders.Zij werkte met heel veel blauwe vlakjes, geen wonder dat ze nadien geen blauw meer kon zien.


Wanneer je het rechtergedeelte omklapte, kwam dit blad tevoorschijn.


En als je dit blad dan volledig opende, kreeg je ook weer een ander zicht.

Caroline gebruikte het sjabloon Respire van AZZA en heeft ook buiten het sjabloon gewerkt waar het nodig was om de foto's in zijn geheel te houden.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten