Wie zijn wij?

Stichting Steunpunt Terneuzen is een inloophuis voor (ex)kankerpatiënten, chronisch zieken en hun familieleden. Zij organiseren tevens diverse activiteiten oa creatief met pastel, tekenen, quilten, koken, sieraden maken, creatief schrijven, mindfullness. Eén van de workshops is papiercreaties en de resultaten van deze workshop willen wij via deze site met jullie delen.

De workshop papiercreaties gaat vanaf juni 2014 elke tweede donderdag van de maand door in de Kameleon, Terneuzen. Aanvang: 10:00u o.l.v. Matty de Jager. Aanmelden kan via Ingrid Wojtal. Deelname kost 5 euro per keer, inclusief het materiaal. Deze workshop zal eerder grotere projecten omhelzen met een duidelijke werkomschrijving.

Naast papiercreaties onder leiding van Matty zal er elke eerste woensdag van de maand een workshop Kaartjes maken doorgaan in Ter Schorre onder leiding van Sara Faas. Deze middag geeft jullie de mogelijkheid gezellig samen te zijn en met behulp van allerhande papier en jullie creativiteit kaartjes te maken. Deze middag begint om 14:00u en deelname kost 2,5 euro per keer, inclusief het materiaal. Ook voor deze groep kan je je aanmelden via Ingrid Wojtal.

Wie meer wil weten over de Stichting, kan hier info vinden.

zaterdag 9 februari 2013

Workshop 6 februari - resultaten doosje met kaartjes

Deze keer hebben wij de workshop iets anders aangepakt. Elke deelnemer kreeg een duidelijke beschrijving met tekst en foto's. Hiermee mochten zij zelf aan de slag gaan, natuurlijk waren wij wel in de buurt en grepen in indien wij zagen dat iemand toch een verkeerde vouw- of snijlijn zou zetten. Op die manier konden ze zelf eens uitproberen of een werkbeschrijving voor hen voldoende is of niet. Voor de rest was het eigen inspiratie qua aankleding van de doosjes en ook het maken van de kaartjes. Niet iedereen kon het afwerken, dus sommigen zullen later nog de foto's van hun doosje aanleveren. Sommigen maakten al kaartjes, de ene enkelvoudige, de andere dubbele en anderen hielden het even bij aankleden van het doosje. In elk geval was het een geslaagde middag die wij eindigden met het uitdelen van een paar mooie rozen ter ere van Wereldkankerdag, daarvoor wilden de deelnemers wel even op de foto.
Hierbij dan nog een aantal nageleverde foto's van doosjes die thuis werden afgewerkt.
Met hier een paar foto's van de details:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten